Párolt rizs

Párolt rizs

Egy finom párolt rizs recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 25 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj (vaj) 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 1 kis csomó petrezselyemzöld Párolt rizs készítése 1. A rizst… Párolt rizs olvasásának folytatása

Uborkasaláta

Uborkasaláta

Egy finom uborkasaláta recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Előkészítési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1000 g uborka 20 g konyhasó 30 ml ételecet (10%-os) 50 g kristálycukor 500 ml ivóvíz 1-2 gerezd fokhagyma (elhagyható) Uborkasaláta készítése 1. Az uborkákat nagyjából 10 percig hideg… Uborkasaláta olvasásának folytatása

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

Egy finom zöldborsófőzelék recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1000 g zsenge zöldborsó 60 g finomliszt 40 g kristálycukor 50 ml napraforgóolaj (vagy 50 g vaj) 15 g konyhasó 2 csokor petrezselyemzöld 1 liter ivóvíz (csontlé) 200 ml… Zöldborsófőzelék olvasásának folytatása