Túrós csusza

Túrós csusza (tészta)

Egy finom túrós csusza recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 60 perc Egy finom túrós csusza (tészta) recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség 4-6 főre Elkészítése Egyszerű Sütési/főzési idő kb. 15 perc Elkészítési idő kb. 60 perc Recept hozzávalók 250 g… Túrós csusza olvasásának folytatása

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

Egy finom gombás párolt rizs recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók A párolt rizshez 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj 15 g konyhasó A díszítéshez kevés petrezselyemzöld A párolt gombához 120 g gomba… Gombás párolt rizs olvasásának folytatása

Párolt szilva

Párolt szilva

Egy finom párolt szilva recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 35 perc Recept hozzávalók 800 g szilva 50 g vaj 25 g kristálycukor 100 ml vörösbor (vagy ivóvíz) 3 g szegfűszeg 2 db fahéjrúd 1 db citrom Párolt szilva készítése 1. A… Párolt szilva olvasásának folytatása

Rizibizi

Rizibizi

Egy finom rizibizi recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 50 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj (vaj) 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 200 g zöldborsó 20-30 g vaj (napraforgóolaj) 50 g sajt 1-2… Rizibizi olvasásának folytatása

Sült hasábburgonya

Sült hasábburgonya

Egy finom sült hasábburgonya vagy sült krumpli recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 10 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1500 g burgonya 10 g konyhasó A sütéshez 1 liter napraforgóolaj Sült hasábburgonya készítése 1. A burgonyát pár percre hideg vízbe áztatjuk, majd alaposan megmossuk.… Sült hasábburgonya olvasásának folytatása

Petrezselymes burgonya

Petrezselymes burgonya

Egy finom petrezselymes burgonya recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1500 g burgonya 1 kis csomó petrezselyemzöld 25 g konyhasó 50 g vaj (napraforgóolaj) Petrezselymes burgonya készítése 1. A burgonyát megtisztítjuk, meghámozzuk, megmossuk, majd lehetőleg egyforma, körülbelül 2×2… Petrezselymes burgonya olvasásának folytatása