Leves receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

Sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült levest még forrón tálaljuk. Vajban pirított kenyér- vagy zsemlekockát szórhatunk a tányérba adagolt sütőtökkrémleves tetejére, ami nagyon…

Hideg almaleves

Hideg almaleves

Az elkészült levest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő, frissítő hatása is jobban érvényesül. A hideg almaleves…

Csontlé

Csontlé

A leszűrt csontlé különböző levesek (zöldborsóleves, frankfurti leves, stb.), mártások, főzelékek (lencsefőzelék, zöldborsófőzelék, stb.), raguk…

Zöldborsóleves galuskával

Zöldborsóleves galuskával

Az elkészült levest még forrón tálaljuk. Tálaláskor a tányérokba szedett zöldborsóleves tetejét kevés apróra vágott petrezselyemzölddel díszíthetjük…

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti leves tetejére tálaláskor kevés tejfölt locsolunk, kevés petrezselyemzölddel megszórhatjuk és még forrón tálaljuk. Akik ecetesen szeretik…

Hideg meggyleves

Hideg meggyleves

A hideg meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de esetleg meggybefőttből, valamint mélyhűtött (fagyasztott) meggyből is elkészíthetjük…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat