Leves receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült levest még forrón tálaljuk. Vajban pirított kenyér- vagy zsemlekockát szórhatunk, a tányérba adagolt leves tetejére, ami nagyon…

hideg almaleves

Hideg almaleves

Az elkészült hideg almalevest 6-8 C fokra hűtve tálaljuk, mert hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő, frissítő hatása…

csontlé

Csontlé

A leszűrt csontlevet különböző levesek, mártások, főzelékek, raguk, húsételek, stb. készítésénél használjuk fel. Érdemes…

zöldborsóleves (galuskával)

Zöldborsóleves (galuskával)

Az elkészült zöldborsólevest még forrón tálaljuk. A kitálalt, tányérokba szedett leves tetejét kevés apróra vágott petrezselyemzölddel…

frankfurti leves

Frankfurti leves

A kelkáposztát alaposan megmossuk, a külső leveleket és az esetleges sérült részeket eltávolítjuk. Ezután elnegyedeljük…

hideg meggyleves

Hideg meggyleves

A meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de meggybefőttből, valamint mélyhűtött meggyből is elkészíthetjük…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat