Saláta, salátaöntet receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

Ecetes fejes saláta

Ecetes fejes saláta

Fogyasztás előtt az ecetes fejes salátát kis tányérokra helyezzük és a tetejére kevés étolajat vagy olívaolajat locsolunk (elhagyható). Esetleg cikkekre vágott…

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva a kovászos uborka hetekig fogyasztható marad. Fogyasztás előtt  hosszában…

Céklasaláta

Céklasaláta

Tálaláskor tehetünk a céklasaláta tetejére kevés frissen reszelt tormát és apróra vágott petrezselyemzölddel is díszíthetjük. Akiket zavarnak az egész köménymagok, azok…

Majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

Az elkészült majonézes káposztasalátát akár kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk vagy a lereszelt sajtot a salátához is keverhetjük. Kevés felkockázott…

Káposztasaláta

Káposztasaláta

Az elkészített káposztasalátát előhűtött tányérra tálaljuk és a tetejét pár csepp olajjal meglocsoljuk. Díszíthetjük apróra vágott petrezselyemzölddel, kaporral…

Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat