Sütemény, desszert receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

Rákóczi-túróslepény

Rákóczi-túróslepény

A Rákóczi-túróslepény az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Ennek a híres magyar…

fanta (üdítős) szelet

Fanta (üdítős) szelet

Az elkészült Fanta szeletet néhány órára vagy másnapig hideg helyre tesszük, és jól lehűtjük. A kellően lehűlt és megdermedt süteményt…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset…

sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük, így tovább puhák maradnak…

málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A friss málnát átválogatjuk, a hibás, sérült, kevésbé érett málnaszemeket eltávolítjuk, majd többször váltott hideg vízben megmossuk…

almás lepény

Almás lepény

Az elkészült almás lepény tetejét nem szükséges porcukorral megszórni, mert az elfedné a mintával díszített, fényes, aranybarna felületét…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat