Sütemény, desszert receptek

Étel és ital recept gyűjtemény a sütés, főzés kedvelőinek. Sütési, főzési tippek, praktikák, tanácsok…

Rákóczi-túróslepény

Rákóczi-túróslepény

A Rákóczi-túróslepény az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Ennek a híres magyar süteménynek az elkészítése elsőre..

Fanta szelet

Fanta (üdítős) szelet

Az elkészült süteményt néhány órára vagy másnapig hideg helyre tesszük, és jól lehűtjük. A kellően lehűlt és megdermedt süteményt ezután tetszés szerinti…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset a papírból kicsomagoljuk…

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük. Így tovább puhák maradnak. A sajtos pogácsa a viszonylag…

Málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A málnás gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém megdermedt az elkészült málnás gyümölcskrémest tetszés szerinti alakú…

Almás lepény

Almás lepény

Az elkészült almás lepény tetejét nem szükséges porcukorral megszórni, mert az elfedné a mintával díszített, fényes, aranybarna felületét. Akik kevesebb vajat…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat