Ecetes fejes saláta

Ecetes fejes saláta

Fogyasztás előtt az ecetes fejes salátát kis tányérokra helyezzük és a tetejére kevés étolajat vagy olívaolajat locsolunk. Esetleg cikkekre…

Rákóczi-túróslepény

Rákóczi-túróslepény

A Rákóczi-túróslepény az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Ennek a híres magyar…

sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya vagy valamilyen…

túrós csusza (tészta)

Túrós csusza (tészta)

A túrós csusza (túrós tészta) hagyományos magyar étel, ami fogyasztható főételként, köretként (például: harcsa túrós csusza ágyon…

kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva hetekig fogyasztható marad. Fogyasztása előtt…

burgonyás lángos

Burgonyás lángos

Az elkészült burgonyás lángost még forrón tálaljuk. Fogyasztás előtt a lángosok tetejét ízlés szerint megkenhetjük fokhagymás kencével…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat