Rákóczi-túróslepény

Rákóczi-túróslepény

A Rákóczi-túróslepény az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Ennek a híres magyar…

málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A friss málnát átválogatjuk, a hibás, sérült, kevésbé érett málnaszemeket eltávolítjuk, majd többször váltott hideg vízben megmossuk…

almás lepény

Almás lepény

Az elkészült almás lepény tetejét nem szükséges porcukorral megszórni, mert az elfedné a mintával díszített, fényes, aranybarna felületét…

epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

A gyümölcskrémest az eper helyett elkészíthetjük szinte bármilyen más gyümölcsből, de készítésekor célszerű…

isler (ischler)

Isler (Ischler)

Az elkészült isler (ischler vagy régies, magyaros elnevezése szerint isli fánk) tetejét apróra vágott pisztácia vagy mandula darabokkal…

rácsos túrós lepény

Rácsos túrós lepény

Akik nem szeretnének a süteménybe apró túródarabkákat, hanem csak lágy túrókrémet, azok egy szitán nyomkodják, törjék át a túrót…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat