céklasaláta

Céklasaláta

A céklát beáztatjuk, majd megtisztítjuk, megmossuk, a héját egy kefével alaposan átdörzsöljük. A cékla gyökerét ne vágjuk le…

káposztasaláta

Káposztasaláta

Amíg az káposztaszeletek puhulnak, a recept egyéb hozzávalóit előkészítjük, kimérjük és elkészítjük a salátalevet. A vízbe elkeverjük…

gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően…

uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat