Majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

Az elkészült majonézes káposztasalátát akár kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk vagy a lereszelt sajtot a salátához is keverhetjük. Kevés felkockázott…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Burgonyapüré (krumplipüré)

Burgonyapüré

Az elkészült burgonyapüré könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk. A tetejét forró vízbe mártott kanállal könnyen…

Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban…

Tagliatelle - 10 tojásos szélesmetélt

Tagliatelle tészta

Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt elkészül és elképesztően finom. A tészta pihentetése azért szükséges, mert…

Almaturmix

Almaturmix

Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok jelentős része közvetlenül az almahéj alatti részekben…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat