Burgonyapüré (krumplipüré)

Burgonyapüré

Az elkészült burgonyapüré könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk. A tetejét forró vízbe mártott kanállal könnyen…

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva a kovászos uborka hetekig fogyasztható marad. Fogyasztás előtt  hosszában…

Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban…

Majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

Az elkészült majonézes káposztasalátát akár kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk vagy a lereszelt sajtot a salátához is keverhetjük. Kevés felkockázott…

Rákóczi-túróslepény

Rákóczi-túróslepény

A Rákóczi-túróslepény az egyik leghíresebb-, legfinomabb-, világszerte is ismert magyar sütemény. Ennek a híres magyar süteménynek az elkészítése elsőre..

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat