Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban…

Majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

Az elkészült majonézes káposztasalátát akár kevés reszelt sajttal is megszórhatjuk vagy a lereszelt sajtot a salátához is keverhetjük. Kevés felkockázott…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Burgonyapüré (krumplipüré)

Burgonyapüré

Az elkészült burgonyapüré könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk. A tetejét forró vízbe mártott kanállal könnyen…

Tagliatelle - 10 tojásos szélesmetélt

Tagliatelle tészta

Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt elkészül és elképesztően finom. A tészta pihentetése azért szükséges, mert…

Almaturmix

Almaturmix

Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok jelentős része közvetlenül az almahéj alatti részekben…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat