gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően…

majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

A zöldségeket megtisztítjuk, majd alaposan megmossuk. A káposzta külső leveleit és az esetleges sérült részeit eltávolítjuk…

fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

Ha pulykahúsból vagy csirkehúsból szeretnének fasírtot készíteni, akkor lehetőleg a combhúst válasszuk, mert a pulyka- vagy csirkemellből…

Ecetes fejes saláta

Ecetes fejes saláta

Fogyasztás előtt az ecetes fejes salátát kis tányérokra helyezzük és a tetejére kevés étolajat vagy olívaolajat locsolunk. Esetleg cikkekre…

burgonyás lángos

Burgonyás lángos

Az elkészült burgonyás lángost még forrón tálaljuk. Fogyasztás előtt a lángosok tetejét ízlés szerint megkenhetjük fokhagymás kencével…

majonéz

Majonéz

A házi majonéz elkészítése gyors és egyszerű. Ha a vásárlás helyett mi magunk készítjük el, úgy a saját szánk íze szerint ízesíthetjük…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat