vajas-petrezselymes burgonya

Vajas-petrezselymes burgonya

A vajas-petrezselymes burgonya köretként főleg borjúhúsból és halból készült ételek mellé illik a legjobban, de egyéb főtt és párolt húsételek…

epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

A gyümölcskrémest az eper helyett elkészíthetjük szinte bármilyen más gyümölcsből, de készítésekor célszerű…

burgonyapüré (krumplipüré)

Burgonyapüré

Az elkészült burgonyapüré könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk. A tetejét forró vízbe mártott kanállal…

salátalé - salátaecet

Salátalé (salátaecet)

A kész salátaecetet tálalásig, felhasználásig, lefedve a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A felhasznált ízesítő anyagok mennyisége…

fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

Ha pulykahúsból vagy csirkehúsból szeretnének fasírtot készíteni, akkor lehetőleg a combhúst válasszuk, mert a pulyka- vagy csirkemellből…

házi gyúrt tészta

Házi gyúrt tészta

A pihentetett gyúrt tésztát ezután tetszés szerint formázzuk, nyújtjuk, daraboljuk, attól függően, hogy mit szeretnénk készíteni belőle…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat