uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni…

méteres kalács

Méteres kalács

A méteres kalács elkészítése elsőre kicsit ijesztőnek és bonyolultnak tűnik, de nem annyira körülményes és megéri vele vacakolni, mert…

tagliatelle – 10 tojásos szélesmetélt

Tagliatelle – 10 tojásos szélesmetélt

Ezután a tészta felületén maradt lisztet leseperjük és egy tiszta lepedőre fektetjük és…

almaturmix

Almaturmix

Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok közvetlenül az…

citromos-vajas palacsinta

Citromos-vajas palacsinta

Ez a palacsinta nem lesz hajszálvékony vastagságú, aki vékony tésztát szeretne, az csökkentse a tej mennyiségét és adjon…

hideg meggyleves

Hideg meggyleves

A meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de meggybefőttből, valamint mélyhűtött meggyből is elkészíthetjük…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat