Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban össze…

Méteres kalács

Méteres kalács

A méteres kalács elkészítése elsőre kicsit ijesztőnek és bonyolultnak tűnik, de nem annyira körülményes és megéri vele vacakolni, mert egy nagyon finom…

Tagliatelle - 10 tojásos szélesmetélt

Tagliatelle tészta

Az elkészült Tagliatelle egy rendkívül laktató tészta, amely forró, sós vízben körülbelül 3-5 perc alatt elkészül és elképesztően finom. A tészta pihentetése azért szükséges, mert…

Almaturmix

Almaturmix

Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok jelentős része közvetlenül az almahéj alatti részekben…

Citromos-vajas palacsinta

Citromos-vajas palacsinta

A palacsintákat megtöltésig, fogyasztásig egy tányérra halmozva, fóliával vagy egy másik lapostányérral lefedve tároljuk. Az elkészült citromos-vajas palacsinta frissen…

Hideg meggyleves

Hideg meggyleves

A hideg meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de esetleg meggybefőttből, valamint mélyhűtött (fagyasztott) meggyből is elkészíthetjük…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat