Sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült levest még forrón tálaljuk. Vajban pirított kenyér- vagy zsemlekockát szórhatunk a tányérba adagolt sütőtökkrémleves tetejére, ami nagyon…

Fanta szelet

Fanta (üdítős) szelet

Az elkészült süteményt néhány órára vagy másnapig hideg helyre tesszük, és jól lehűtjük. A kellően lehűlt és megdermedt süteményt ezután tetszés szerinti…

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva a kovászos uborka hetekig fogyasztható marad. Fogyasztás előtt  hosszában…

Házi gyúrt tészta

Házi gyúrt tészta

A pihentetett gyúrt tésztát ezután tetszés szerint formázzuk, nyújtjuk, szikkasztjuk, daraboljuk, attól függően, hogy mit szeretnénk készíteni belőle…

Hideg almaleves

Hideg almaleves

Az elkészült levest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő, frissítő hatása is jobban érvényesül. A hideg almaleves…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset a papírból kicsomagoljuk…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat