Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban össze…

Csipetke

Csipetke

Az elkészült csipetkét elsősorban különböző levesek (Jókai bableves, gulyásleves), valamint gulyások (Bográcsgulyás) készítéséhez használjuk levesbetétként…

Almaturmix

Almaturmix

Sokan nem szeretik az almát héjastul fogyasztani, viszont az almában található vitaminok és rostanyagok jelentős része közvetlenül az almahéj alatti részekben…

Tojáslikőr - Eggnog

Tojáslikőr – Eggnog

A tojáslikőrt elsősorban ünnepek alkalmával húsvétkor, karácsonykor fogyasztjuk, vendégeinknek kínáljuk, de egy szürke hétköznapi estén is nagyon jól tud esni…

Pizzatészta

Pizzatészta

A recept alapján elkészíthető pizzatészta mennyiség két darab 30-35 cm-es pizzasütő tepsi (pizzaforma), vagy 2 db nagyobb tepsi megtöltéséhez elegendő. Természetesen…

Citromos-vajas palacsinta

Citromos-vajas palacsinta

A palacsintákat megtöltésig, fogyasztásig egy tányérra halmozva, fóliával vagy egy másik lapostányérral lefedve tároljuk. Az elkészült citromos-vajas palacsinta frissen…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat