Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban össze…

Céklasaláta

Céklasaláta

Tálaláskor tehetünk a céklasaláta tetejére kevés frissen reszelt tormát és apróra vágott petrezselyemzölddel is díszíthetjük. Akiket zavarnak az egész köménymagok, azok…

Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

A lencsefőzelék remekül illik valamilyen füstölt hús (sonka, tarja, csülök, stb.), sült szárnyas, fasírt, sült virsli vagy tükörtojás mellé. A lencse előző napi beáztatásra…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém már teljesen megdermedt az elkészült epres gyümölcskrémest tetszés…

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A friss zsenge zöldborsót alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és egy szűrőben lecsöpögtetjük. Amennyiben fagyasztott zöldborsóból készítjük úgy forró vízzel…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat