lencsefőzelék

Lencsefőzelék

A lencsefőzelék remekül illik valamilyen füstölt hús (sonka, tarja, csülök, stb.), sült szárnyas, fasírt, sült virsli vagy tükörtojás mellé. A lencse…

rántott gombafejek

Rántott gombafejek

Az elkészült rántott gombafejek mellé köretként jól illik a párolt rizs, a rizibizi, a burgonyapüré, valamint jól lehűtött tartármártást is…

uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni…

fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

Ha pulykahúsból vagy csirkehúsból szeretnének fasírtot készíteni, akkor lehetőleg a combhúst válasszuk, mert a pulyka- vagy csirkemellből…

tartármártás

Tartármártás

A tartármártás nagyon jól illik különböző halételek és egyéb rántott (bundázott) ételek mellé, valamint hideg tojásos ételekhez…

kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva hetekig fogyasztható marad. Fogyasztása előtt…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat