Vajas-petrezselymes burgonya

Vajas-petrezselymes burgonya

A vajas-petrezselymes burgonya köretként főleg borjúhúsból és halból készült ételek mellé illik a legjobban. Illetve egyéb főtt és párolt húsételek mellé is nyugodtan…

Kovászos uborka

Kovászos uborka

Az elkészült kovászos uborkát a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. Hűtőben tárolva a kovászos uborka hetekig fogyasztható marad. Fogyasztás előtt  hosszában…

Céklasaláta

Céklasaláta

Tálaláskor tehetünk a céklasaláta tetejére kevés frissen reszelt tormát és apróra vágott petrezselyemzölddel is díszíthetjük. Akiket zavarnak az egész köménymagok, azok…

Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

A lencsefőzelék remekül illik valamilyen füstölt hús (sonka, tarja, csülök, stb.), sült szárnyas, fasírt, sült virsli vagy tükörtojás mellé. A lencse előző napi beáztatásra…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A friss zsenge zöldborsót alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és egy szűrőben lecsöpögtetjük. Amennyiben fagyasztott zöldborsóból készítjük úgy forró vízzel…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat