Hideg almaleves

Hideg almaleves

Az elkészült levest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő, frissítő hatása is jobban érvényesül. A hideg almaleves…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset a papírból kicsomagoljuk…

Kapormártás

Kapormártás

Az elkészül kapormártás jól illik a különböző főtt és sült húsokhoz, fasírthoz, töltött tökhöz, rántott cukkinihoz (tökfélékhez), tökfasírthoz. Az ecetet, a cukrot és a sót…

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

A gombás párolt rizs köretként remekül illik a különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással, sütéssel vagy főzéssel készült étel mellé is…

Sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük. Így tovább puhák maradnak. A sajtos pogácsa a viszonylag…

Málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A málnás gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém megdermedt az elkészült málnás gyümölcskrémest tetszés szerinti alakú…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat