hideg almaleves

Hideg almaleves

Az elkészült hideg almalevest 6-8 C fokra hűtve tálaljuk, mert hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő, frissítő hatása…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset…

Kapormártás

Kapormártás

Az elkészül kapormártás jól illik a különböző főtt és sült húsokhoz, fasírthoz, töltött tökhöz, rántott cukkinihoz (tökfélékhez), tökfasírthoz…

Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

Tálaláskor az elkészült gombás párolt rizst egy vékonyan kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk…

sajtos pogácsa

Sajtos pogácsa

Az elkészült sajtos pogácsákat, miután teljesen kihűltek, egy jól záródó műanyag dobozba tesszük, így tovább puhák maradnak…

málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A friss málnát átválogatjuk, a hibás, sérült, kevésbé érett málnaszemeket eltávolítjuk, majd többször váltott hideg vízben megmossuk…

Copyright © 2017 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat