parajfőzelék (spenótfőzelék)

Parajfőzelék (Spenótfőzelék)

Az elkészült parajfőzelék (spenótfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk és még forrón…

zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A friss zsenge zöldborsót alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és egy szűrőben lecsöpögtetjük. Amennyiben fagyasztott zöldborsóból készítjük…

Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset…

epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

A gyümölcskrémest az eper helyett elkészíthetjük szinte bármilyen más gyümölcsből, de készítésekor célszerű…

párolt rizs

Párolt rizs

Tálaláskor az elkészült párolt rizst finoman kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük…

túrós csusza (tészta)

Túrós csusza (tészta)

A túrós csusza (túrós tészta) hagyományos magyar étel, ami fogyasztható főételként, köretként (például: harcsa túrós csusza ágyon…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat