Epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém már teljesen megdermedt az elkészült epres gyümölcskrémest tetszés…

Galuska (nokedli)

Galuska (nokedli)

Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de többnyire paprikás vagy pörkölt mellé tálaljuk köretként…

Kapormártás

Kapormártás

Az elkészül kapormártás jól illik a különböző főtt és sült húsokhoz, fasírthoz, töltött tökhöz, rántott cukkinihoz (tökfélékhez), tökfasírthoz. Az ecetet, a cukrot és a sót…

Parajfőzelék (Spenótfőzelék)

Parajfőzelék (Spenótfőzelék)

Az elkészült parajfőzelék (spenótfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk és még forrón tálaljuk. Különböző sült…

Párolt rizs

Párolt rizs

Tálaláskor az elkészült párolt rizst finoman, kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük finomra vágott…

Tojásos rizs

Tojásos rizs

A tojásos rizst úgy is készíthetjük, hogy a tojásokat keményre főzzük, majd lehűtjük, megtisztítjuk, és apró kockákra daraboljuk. Ezeket a kis főtt tojásdarabokat keverjük…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat