Piskótatekercs (Ízes rolád)

Piskótatekercs (Ízes rolád)

A piskótatekercset (ízes roládot) szorosan a sütőpapírba csavarjuk és legalább 1 órára hűtőbe tesszük. A pihentetés után a tekercset a papírból kicsomagoljuk…

Tartármártás

Tartármártás

A tartármártás nagyon jól illik különböző sült vagy rántott halételek és egyéb rántott (bundázott) ételek mellé, valamint hideg tojásos ételekhez és salátákhoz is…

Párolt rizs

Párolt rizs

Tálaláskor az elkészült párolt rizst finoman, kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük finomra vágott…

Galuska (nokedli)

Galuska (nokedli)

Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de többnyire paprikás vagy pörkölt mellé tálaljuk köretként…

Túrós csusza (tészta)

Túrós csusza (tészta)

Az elkészült túrós csuszát még forrón tálaljuk és azonnal fogyasztjuk. A tetejét apróra vágott kaporral, újhagymával vagy metélőhagymával (snidlinggel)…

Epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém már teljesen megdermedt az elkészült epres gyümölcskrémest tetszés…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat