párolt rizs

Párolt rizs

Tálaláskor az elkészült párolt rizst finoman kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük…

uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt 1-2 órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni…

citromos-vajas palacsinta

Citromos-vajas palacsinta

Ez a palacsinta nem lesz hajszálvékony vastagságú, aki vékony tésztát szeretne, az csökkentse a tej mennyiségét és adjon…

hideg meggyleves

Hideg meggyleves

A meggylevest általában friss gyümölcsből készítjük, de meggybefőttből, valamint mélyhűtött meggyből is elkészíthetjük…

zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A friss zsenge zöldborsót alaposan megtisztítjuk, megmossuk, és egy szűrőben lecsöpögtetjük. Amennyiben fagyasztott zöldborsóból készítjük…

egyszerű kevert almás sütemény

Egyszerű kevert almás sütemény

A gyümölcsöket és a tojásokat jó alaposan megmossuk, a vajat, ha hideg helyen tároltuk…

Copyright © 2018 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat