Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti leves tetejére tálaláskor kevés tejfölt locsolunk, kevés petrezselyemzölddel megszórhatjuk és még forrón tálaljuk. Akik ecetesen szeretik…

Káposztasaláta

Káposztasaláta

Az elkészített káposztasalátát előhűtött tányérra tálaljuk és a tetejét pár csepp olajjal meglocsoljuk. Díszíthetjük apróra vágott petrezselyemzölddel, kaporral…

Gyümölcssaláta

Gyümölcssaláta

A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni, hogy kellően le tudjuk hűteni és az ízek is jobban…

Tojáslikőr - Eggnog

Tojáslikőr – Eggnog

A tojáslikőrt elsősorban ünnepek alkalmával húsvétkor, karácsonykor fogyasztjuk, vendégeinknek kínáljuk, de egy szürke hétköznapi estén is nagyon jól tud esni…

Fasírt - fasírtgolyó

Fasírt – fasírtgolyó

A fasírtot a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is. Dúsíthatjuk kevés császárszalonnával…

Párolt rizs

Párolt rizs

Tálaláskor az elkészült párolt rizst finoman, kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük finomra vágott…

Copyright © 2019 | receptekkonyve.hu | All rights reserved | Felhasználási feltételek | Kapcsolat