Tálaláskor az elkészült tojásos rizst vékonyan kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk, és a tetejét meghintjük finomra vágott petrezselyemzölddel.

A tojásos rizst úgy is készíthetjük, hogy a tojásokat keményre főzzük, majd lehűtjük, megtisztítjuk, és apró kockákra daraboljuk. Ezeket a kis főtt tojásdarabokat keverjük majd bele az elkészített párolt rizsbe.

A rizst nem muszáj sütőben párolni. Alacsony hőfokon, egy vastagaljú edényben a főzőlapon is puhára párolhatjuk. Párolás közben a fedőt lehetőleg ne emeljük fel és a rizst ne keverjük meg, majd miután a lángot elzártuk alatta még legalább 30 percig hagyjuk lefedve párolódni a rizsszemeket.

A felvert tojásokhoz a sütés előtt akár kevés tejfölt és tejet is keverhetünk, úgy talán még finomabb, lágyabb, szaftosabb lesz a tojás. A hagyma felét akár apróra fel is vághatjuk és kissé megpárolva, a tojásokkal összesütve a párolt rizshez keverhetjük.