Használati feltételek

A receptekkonyve.hu (továbbiakban: “weboldal”) felhasználási feltételei.

A weboldal használatához semmilyen regisztráció nem szükséges, az oldalakat mindenféle személyes adat megadása nélkül böngészheti.

A weboldalon található tartalmak, receptek, tanácsok, ismertetők, leírások kizárólag tájékoztató jellegűek. Az oldal üzemeltetője mindent elkövet a tartalmak pontosságáért, megbízhatóságáért, de az esetlegesen előforduló téves információkért, hibákért és az abból eredő károkért, sem anyagi sem erkölcsi felelősséget nem vállal.

Az üzemeltetőt nem lehet felelőssé tenni esetleges személyi sérülésért, melyet hanyagság, vagy rosszindulatú, vagy épp helytelen értelmezés eredményez. Amennyiben valamilyen hibát vagy kifogásolható tartalmat észlelt, azt lehetősége szerint haladéktalanul jelezze az üzemeltető részére!

Amennyiben az üzemeltető jelzést kap a felhasználóktól a nem megfelelő tartalmakról, információkról, esetleges hibákról, az üzemeltető a jogszabályok, a weboldal, valamint a felhasználók, látogatók érdekeit szem előtt tartva cselekszik. Ezen tartalmak eltávolításáról, módosításáról az üzemeltető nem köteles sem előre, sem utólag indoklást és tájékoztatást adni.

A weboldal számos olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmazhat, amely más szolgáltatók oldalaira vezethet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az üzemeltető sem erkölcsi, sem anyagi felelősséget nem vállal. A weboldalt meglátogató felhasználó elfogadja, hogy az oldalakon reklámanyagok jelenhetnek meg. A weboldalon értékesítési tevékenység nem folyik. Az üzemeltető az oldalakon megjelenő ajánlatok, hirdetések, tájékoztatók tartalma tekintetében minden felelősséget kizár.

Külső hirdető cégek hirdetései megjelenhetnek, amikor meglátogatja weboldalt. Ezek a cégek felhasználhatnak egyes adatokat ezen vagy más weboldalon végzett látogatásáról, annak érdekében, hogy megfelelő (és Önt érdeklő) hirdetéseket biztosíthassanak (nem használhatják fel azonban nevét, e-mail címét vagy telefonszámát). Amennyiben további tájékoztatást szeretne kapni erről a gyakorlatról, kérjük, kattintson ide.

A szolgáltató elkötelezett amellett, hogy a weboldal látogatóinak a személyes adatait tiszteletben tartja. Erről részletesen az Adatkezelési tájékoztatóban olvashat.

A weboldal kezdőoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén külön hozzájárulásunk nélkül. Egyéb oldalakra mutató linkek is elhelyezhetők abban az esetben, ha ezek a teljes oldal, és nem csak egyetlen elem (például egy kép) elérési útját tartalmazzák, illetve az oldal tartalmára semmilyen módon nincsenek hatással, további paramétereket nem tartalmaznak. Tilos linket úgy elhelyezni, hogy az a weboldalt valamely más oldal részeként jelenítse meg.

Az üzemeltető fenntartja a jogot, hogy a weboldal bármely részét, bármely tartalmat bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. A weboldal részben vagy egészben sem másolható, módosítható, terjeszthető vagy értékesíthető az üzemeltető előzetes és írásos beleegyezése nélkül, annak ellenére, hogy az oldal részletei letölthetőek, illetve kinyomtathatóak otthoni, nem kereskedelmi célú felhasználásra.

Ezen feltételek a jelen weboldal használatának feltételei, amit minden felhasználó a weboldal használatbavételével tudomásul vesz. Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy jelen szabályzatot indoklás vagy külön értesítés nélkül is megváltoztassa. A szabályzat változásainak nyomon követése a felhasználó felelőssége, amely minden oldalról elérhető. A módosítást követően a weboldal használata a szabályzat módosításának elfogadását jelenti.