Tojásos galuska (nokedli)

Tojásos galuska (nokedli)

Egy finom tojásos galuska (nokedli) recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 25 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók A habart tojáshoz 12 db tyúktojás 200 ml tejföl 60 ml napraforgóolaj 10 g konyhasó A galuska főzéséhez 4-5 liter ivóvíz 20-30 g konyhasó A galuskához (nokedlihez)… Tojásos galuska (nokedli) olvasásának folytatása

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Egy finom bolognai ragu recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 2 óra Elkészítési idő: kb. 2 óra 30 perc Recept hozzávalók 500 g darált marhahús (sertéshús) 250 g húsos szalonna 80 g vöröshagyma 80 g sárgarépa 80 g szárzeller 500 g paradicsompüré (vagy paradicsom) 30 ml olívaolaj… Bolognai ragu olvasásának folytatása