Spenótfőzelék

Spenótfőzelék (Parajfőzelék)

Egy finom spenótfőzelék recept (vagy parajfőzelék), aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 50 perc Recept hozzávalók 900 g spenótpüré (fagyasztott) 100 ml napraforgóolaj 120 g finomliszt 2-3 gerezd fokhagyma 15 g konyhasó 1-2 csipetnyi őrölt fekete bors 250 ml tehéntej 100 ml tejszín… Spenótfőzelék olvasásának folytatása

Lencsefőzelék

Lencsefőzelék

Egy finom lencsefőzelék recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 500 g lencse 40 g vöröshagyma 1-2 db babérlevél 15 g konyhasó 25 g mustár 15 ml ételecet (10%-os) 150 ml tejföl (tejszín) 1500 ml ivóvíz A rántáshoz 60… Lencsefőzelék olvasásának folytatása

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

Egy finom zöldborsófőzelék recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1000 g zsenge zöldborsó 60 g finomliszt 40 g kristálycukor 50 ml napraforgóolaj (vagy 50 g vaj) 15 g konyhasó 2 csokor petrezselyemzöld 1 liter ivóvíz (csontlé) 200 ml… Zöldborsófőzelék olvasásának folytatása