Fekete ribizli lekvár

Fekete ribizli lekvár

Egy finom fekete ribizli lekvár recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 3 db 370 ml-es üveg Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 10-15 perc Elkészítési idő: kb. 60 perc +érlelés Recept hozzávalók 1200 g fekete ribiszke (1000 g tisztított) 500-800 g kristálycukor 10 g citromsav Fekete ribizli lekvár készítése 1. A friss fekete ribiszkét átválogatjuk,… Fekete ribizli lekvár olvasásának folytatása

Bodzaszörp

Bodzaszörp

Egy finom bodzaszörp recept, frissen szedett bodzavirágból, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 3 liter Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 2 nap Recept hozzávalók 20-30 db tenyérnyi bodzavirág 2000 ml ivóvíz 50 g citromsav (vagy 2-3 citrom leve) 2000 g kristálycukor Bodzaszörp készítése 1. A frissen szedett bodzavirágokat alaposan átválogatjuk.… Bodzaszörp olvasásának folytatása