Citromsav alapanyagot tartalmazó receptek
![Bodzaszörp](/images/small-bodzaszorp.webp)
Bodzaszörp
Az elkészült bodzaszörpöt fogyasztása előtt – ízlés szerint – hideg ivóvízzel, szódával, vagy ásványvízzel hígíthatjuk...
![Egyszerű eperlekvár](/images/small-egyszeru-eperlekvar.webp)
Egyszerű eperlekvár
Akár tartósítószer nélkül is hónapokig romlás nélkül tárolható. Dunsztolással növelhetjük az eltarthatóságát...
![Fekete ribizli lekvár](/images/small-fekete-ribizli-lekvar.webp)
Fekete ribizli lekvár
Egy finom fekete ribizli lekvár recept, aminek a készítése is egyszerű. Felbontás után, az el nem fogyasztott lekvárt...
![Rostos eperszörp](/images/small-rostos-eperszorp.webp)
Rostos eperszörp
Akár tartósítószer nélkül is hosszú ideig tárolható, mivel dunsztolással is növelhetjük az elkészített szörp eltarthatóságát...