Fahéjrúd alapanyagot tartalmazó receptek
![Meggybefőtt](/images/small-meggybefott.webp)
Meggybefőtt
Tartósítószer nélkül is hónapokig tárolható. Igény szerint elkészíthetjük magozatlan- és magozott meggyből is...
![Meggyleves](/images/small-meggyleves.webp)
Meggyleves
Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...
![Párolt szilva](/images/small-parolt-szilva.webp)
Párolt szilva
Az elkészült párolt szilva köretként remekül illik különböző sütéssel készülő húsételek, elsősorban szárnyas és vadhús...
![Tojáslikőr](/images/small-tojaslikor.webp)
Tojáslikőr
A tojáslikőrt elsősorban ünnepek alkalmával húsvétkor, karácsonykor fogyasztjuk. Fogyasztás előtt felkeverjük...