Köménymag alapanyagot tartalmazó receptek


Céklasaláta

Céklasaláta

A céklát megtisztítjuk, rövid időre hideg vízbe áztatjuk, majd megmossuk, a héját egy kefével alaposan átdörzsöljük...

Fasírtgolyó

Fasírtgolyó

A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...

Frankfurti leves

Frankfurti leves

Az elkészült frankfurti levest még forrón tálaljuk. A tetejét kevés tejföllel díszíthetjük. Friss kenyér jól illik...

Káposztasaláta

Káposztasaláta

A káposztasalátát ízesíthetjük még ízlés szerint, kevés apróra vágott vörös- vagy lilahagymával, egész borssal...

Paprikás krumpli

Paprikás krumpli

Az elkészült paprikás krumpli akkor jó, ha a leve pörköltszerű, tartalmas és sűrű. Főzés közben a burgonya...

Párolt káposzta

Párolt káposzta

Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.