Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Egy finom zöldborsóleves recept, aminek a készítése is egyszerű. Készíthetjük galuskával, vajas galuskával, csipetkével, de akár száraztésztát (csigatészta, eperlevél, stb.) is főzhetünk a levesbe. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 50 perc Recept hozzávalók 500 g zöldborsó 200 g sárgarépa 150 g petrezselyemgyökér 100 g zeller 1 kis… Zöldborsóleves olvasásának folytatása

Rizibizi

Rizibizi

Egy finom rizibizi recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 50 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj (vaj) 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 200 g zöldborsó 20-30 g vaj (napraforgóolaj) 50 g sajt 1-2… Rizibizi olvasásának folytatása

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

Egy finom zöldborsófőzelék recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 30 perc Recept hozzávalók 1000 g zsenge zöldborsó 60 g finomliszt 40 g kristálycukor 50 ml napraforgóolaj (vagy 50 g vaj) 15 g konyhasó 2 csokor petrezselyemzöld 1 liter ivóvíz (csontlé) 200 ml… Zöldborsófőzelék olvasásának folytatása