Dió alapanyagot tartalmazó receptek
![Almás lepény](/images/small-almas-lepeny.webp)
Almás lepény
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
![Almás pite](/images/small-almas-pite.webp)
Almás pite
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
![Almatöltelék](/images/small-almatoltelek.webp)
Almatöltelék
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...
![Gyümölcssaláta](/images/small-gyumolcssalata.webp)
Gyümölcssaláta
A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...
![Isler (Ischler)](/images/small-isler-ischler.webp)
Isler (Ischler)
Az elkészült isler (ischler) vagy régies, magyaros elnevezése szerint isli fánk tetejét apróra vágott pisztácia...
![Linzerkarika (linzerkoszorú)](/images/small-linzerkarika.webp)
Linzerkarika
A sütemény alapja hagyományos linzertészta, a töltelék sárgabarackíz, a teteje darált dióval és porcukorral van díszítve...
![Zserbó szelet](/images/small-zserbo-szelet.webp)
Zserbó szelet
A zserbó az egyik legismertebb és legfinomabb magyar sütemény, ami kedvelt ünnepi (húsvéti és karácsonyi) édesség.