Ételecet alapanyagot tartalmazó receptek
Párolt káposzta
Vörös vagy lila káposztából is elkészíthetjük. Nagyon jól illik különböző sültekhez és disznótoros mellé.
Salátalé (salátaecet)
Felhasználásig, lefedve a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A készítéséhez felhasznált ízesítő anyagok mennyisége...
Sütőtökkrémleves
Az elkészült sütőtökkrémlevest forrón tálaljuk. Adhatunk mellé pirított kenyér- vagy zsemlekockát és pirított tökmagot is...
Szezámmagos csirkemell
Az ízletes csirkemell falatok ropogós bundában rejtőznek, amely szaftos, a mézes, de enyhén savanyú szósztól...
Tejes kifli
A receptben szereplő hozzávalókból körülbelül 8 db átlagos méretű tejes kifli készíthető. Persze ez a...
Tejfölös uborkasaláta
Az ecettel és porcukorral megbolondított tejfölös öntet, kellemesen édes és savanyú ízvilága, jól illik az uborkához...
Uborkasaláta
Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...
Zöldbableves
Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...