Gombás párolt rizs

Gombás párolt rizs

Egy finom gombás párolt rizs recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 20 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók A párolt rizshez 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj 15 g konyhasó A díszítéshez kevés petrezselyemzöld A párolt gombához 120 g gomba… Gombás párolt rizs olvasásának folytatása

Rizibizi

Rizibizi

Egy finom rizibizi recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 50 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj (vaj) 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 200 g zöldborsó 20-30 g vaj (napraforgóolaj) 50 g sajt 1-2… Rizibizi olvasásának folytatása

Tojásos rizs

Tojásos rizs

Egy finom tojásos rizs recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 30 ml napraforgóolaj 800 ml ivóvíz 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 3 db tyúktojás 20-30 g vaj 1 csipetnyi őrölt fekete bors… Tojásos rizs olvasásának folytatása

Párolt rizs

Párolt rizs

Egy finom párolt rizs recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 25 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 400 g rizs (hosszú szemű) 800 ml ivóvíz 30 ml napraforgóolaj (vaj) 15 g konyhasó 30 g vöröshagyma 1 kis csomó petrezselyemzöld Párolt rizs készítése 1. A rizst… Párolt rizs olvasásának folytatása