Szegfűszeg alapanyagot tartalmazó receptek


Almaleves

Almaleves

Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...

Csirke alaplé

Csirke alaplé

Felhasználható különböző ételek (levesek, főzelékek, mártások) készítéséhez. Hűtőben 2 napig tárolhatjuk, de le is...

Meggybefőtt

Meggybefőtt

A meggybefőttet mindig friss, egészséges, kemény húsú, érett, de nem túlérett gyümölcsből készítsük...

Meggyleves

Meggyleves

Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...

Párolt szilva

Párolt szilva

Az elkészült párolt szilva köretként remekül illik különböző sütéssel készülő húsételek, elsősorban szárnyas és vadhús...