Vörösbor alapanyagot tartalmazó receptek
![Bolognai ragu](/images/small-bolognai-ragu.webp)
Bolognai ragu
Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...
![Marhapörkölt](/images/small-marhaporkolt.webp)
Marhapörkölt
Ennek hagyományos magyar ételnek számos változata létezik. Készítik bográcsban, sertészsírral, vörösborral...
![Meggyleves](/images/small-meggyleves.webp)
Meggyleves
Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...
![Párolt szilva](/images/small-parolt-szilva.webp)
Párolt szilva
Az elkészült párolt szilva köretként remekül illik különböző sütéssel készülő húsételek, elsősorban szárnyas és vadhús...
![Sertéspörkölt](/images/small-sertesporkolt.webp)
Sertéspörkölt
Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya...