Bolognai ragu

Bolognai ragu

Egy finom bolognai ragu recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 2 óra Elkészítési idő: kb. 2 óra 30 perc Recept hozzávalók 500 g darált marhahús (sertéshús) 250 g húsos szalonna 80 g vöröshagyma 80 g sárgarépa 80 g szárzeller 500 g paradicsompüré (vagy paradicsom) 30 ml olívaolaj… Bolognai ragu olvasásának folytatása

Párolt szilva

Párolt szilva

Egy finom párolt szilva recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 35 perc Recept hozzávalók 800 g szilva 50 g vaj 25 g kristálycukor 100 ml vörösbor (vagy ivóvíz) 3 g szegfűszeg 2 db fahéjrúd 1 db citrom Párolt szilva készítése 1. A… Párolt szilva olvasásának folytatása

Meggyleves

Meggyleves

Egy finom hideg meggyleves recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 35 perc Recept hozzávalók 600 g friss meggy 150 g kristálycukor 3 g konyhasó 1500 ml ivóvíz 250 ml tehéntej 100 ml vörösbor (elhagyható) A habaráshoz 150 ml tejszín (tehéntej vagy tejföl)… Meggyleves olvasásának folytatása