Fehérborecet alapanyagot tartalmazó receptek


Ecetes fejes saláta

Ecetes fejes saláta

A salátát és a salátalevet külön-külön is tálalhatjuk, így mindenki a saját ízlésének megfelelően ízesítheti...

Francia öntet

Francia öntet

Az elkészült francia öntet (vinaigrette) vagy ecet-olaj öntet felhasználható különböző saláták készítéséhez, illetve...

Kapormártás

Kapormártás

Jól illik különböző főtt és sült húsokhoz, illetve fasírt, töltött tök, rántott cukkini (tökfélék), tökfasírt mellé...

Káposztasaláta

Káposztasaláta

A káposztasalátát ízesíthetjük még ízlés szerint, kevés apróra vágott vörös- vagy lilahagymával, egész borssal...

Majonéz

Majonéz

A jól elkészített majonéz tömény, sima állományú, a habosra kevert vajhoz hasonló. Íze pikáns, színe élénksárga...

Majonézes káposztasaláta

Majonézes káposztasaláta

Egy finom majonézes káposztasaláta (coleslaw) recept, az íze a KFC káposztasaláta ízvilágához hasonlatos...

Paradicsomsaláta

Paradicsomsaláta

A fűszerezett, hagyományos, ecetes salátalében érlelt szeletelt paradicsom az egyik legkedveltebb savanyúság...

Salátalé (salátaecet)

Salátalé (salátaecet)

Felhasználásig, lefedve a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A készítéséhez felhasznált ízesítő anyagok mennyisége...

Tartármártás

Tartármártás

A tartármártás jól illik halételek, rántott (bundázott) ételek mellé, illetve salátákhoz is használhatjuk még, mint...