Tojásos galuska (nokedli)

Tojásos galuska (nokedli)

Egy finom tojásos galuska (nokedli) recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 25 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók A habart tojáshoz 12 db tyúktojás 200 ml tejföl 60 ml napraforgóolaj 10 g konyhasó A galuska főzéséhez 4-5 liter ivóvíz 20-30 g konyhasó A galuskához (nokedlihez)… Tojásos galuska (nokedli) olvasásának folytatása

Túrós csusza

Túrós csusza (tészta)

Egy finom túrós csusza recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 15 perc Elkészítési idő: kb. 60 perc Egy finom túrós csusza (tészta) recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség 4-6 főre Elkészítése Egyszerű Sütési/főzési idő kb. 15 perc Elkészítési idő kb. 60 perc Recept hozzávalók 250 g… Túrós csusza olvasásának folytatása

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Egy finom bolognai ragu recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 2 óra Elkészítési idő: kb. 2 óra 30 perc Recept hozzávalók 500 g darált marhahús (sertéshús) 250 g húsos szalonna 80 g vöröshagyma 80 g sárgarépa 80 g szárzeller 500 g paradicsompüré (vagy paradicsom) 30 ml olívaolaj… Bolognai ragu olvasásának folytatása

Csikós tokány

Csikóstokány

Egy finom csikós tokány recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 1 óra 30 perc Elkészítési idő: kb. 1 óra 45 perc Recept hozzávalók 900 g sertéshús (lapocka, tarja, comb) 100-150 g füstölt szalonna 120 g vöröshagyma 120 g zöldpaprika 60 g paradicsom 15 g fűszerpaprika-őrlemény 15-20 g… Csikós tokány olvasásának folytatása