Alma alapanyagot tartalmazó receptek
![Almaleves](/images/small-hideg-almaleves.webp)
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
![Almás gyümölcskenyér](/images/small-almas-gyumolcskenyer.webp)
Almás gyümölcskenyér
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
![Almás lepény](/images/small-almas-lepeny.webp)
Almás lepény
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
![Almás pite](/images/small-almas-pite.webp)
Almás pite
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
![Almatöltelék](/images/small-almatoltelek.webp)
Almatöltelék
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...
![Almaturmix](/images/small-almaturmix.webp)
Almaturmix
Akik fogyókúráznak, azok hagyják ki az almaturmix hozzávalói közül a banánt és a mézet! Esetleg helyettesítsék...
![Franciasaláta](/images/small-franciasalata.webp)
Franciasaláta
Köretként remekül illik frissen sütött zöldség vagy húsételekhez, rántott- vagy sülthalfélékhez, de számos hideg...
![Gyümölcssaláta](/images/small-gyumolcssalata.webp)
Gyümölcssaláta
A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...
![Kevert almás](/images/small-kevert-almas.webp)
Kevert almás
Igény szerint kevés mazsolát vagy más aszalt gyümölcsöt, esetleg diót is keverhetünk a tésztába. Porcukor helyett...