Petrezselyem alapanyagot tartalmazó receptek

Rizibizi
A rizibizi köretként remekül illik, különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással, sütéssel...

Tartármártás
A tartármártás jól illik halételek, rántott (bundázott) ételek mellé, illetve salátákhoz is használhatjuk még, mint...

Tojásos nokedli
A tojásos nokedli igazi klasszikus, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ami ráadásul még meglehetősen laktató...

Zöldbableves
Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...

Zöldborsófőzelék
A zöldborsófőzelék jól illik különböző sültek, fasírt, sült virsli mellé is, de talán tükörtojással a legfinomabb...

Zöldborsóleves
Készíthetjük galuskával, vajas galuskával, csipetkével, de akár száraztésztát (csigatészta, eperlevél, stb.) is...

Zöldség alaplé
A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...

Zöldséges rizs
Az elkészült zöldséges rizs köretként remekül illik különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé...