
Céklasaláta
A céklát megtisztítjuk, rövid időre hideg vízbe áztatjuk, majd megmossuk, a héját egy kefével alaposan átdörzsöljük...
A céklát megtisztítjuk, rövid időre hideg vízbe áztatjuk, majd megmossuk, a héját egy kefével alaposan átdörzsöljük...
Egy finom csemegeuborka recept, aminek a készítése is egyszerű. Tartósítószer nélkül is hónapokig tárolható...
A salátát és a salátalevet külön-külön is tálalhatjuk, így mindenki a saját ízlésének megfelelően ízesítheti...
Az elkészült francia öntet (vinaigrette) vagy ecet-olaj öntet felhasználható különböző saláták készítéséhez, illetve...
Köretként remekül illik frissen sütött zöldség vagy húsételekhez, rántott- vagy sülthalfélékhez, de számos hideg...
A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...
A káposztasalátát ízesíthetjük még ízlés szerint, kevés apróra vágott vörös- vagy lilahagymával, egész borssal...
Ez az egyik legismertebb és legnépszerűbb savanyúság, amely házilag is könnyen elkészíthető, esetleg télire is...
Egy finom majonézes káposztasaláta (coleslaw) recept, az íze a KFC káposztasaláta ízvilágához hasonlatos...
Felhasználásig, lefedve a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A készítéséhez felhasznált ízesítő anyagok mennyisége...
Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...