Ivóvíz alapanyagot tartalmazó receptek


Rizibizi

Rizibizi

A rizibizi köretként remekül illik, különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé. Valamint más párolással, sütéssel...

Salátalé (salátaecet)

Salátalé (salátaecet)

Felhasználásig, lefedve a hűtőbe tesszük, és jól lehűtjük. A készítéséhez felhasznált ízesítő anyagok mennyisége...

Sós burgonya

Sós burgonya

Az egyik legegyszerűbb köret, ami nagyon jól illik főtt marhahús, tokányfélék, pörköltek, halételek, előételek mellé...

Spenótfőzelék

Spenótfőzelék

A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...

Sütőtökkrémleves

Sütőtökkrémleves

Az elkészült sütőtökkrémlevest forrón tálaljuk. Adhatunk mellé pirított kenyér- vagy zsemlekockát és pirított tökmagot is...

Tepertős pogácsa

Tepertős pogácsa

A pogácsatésztát hajtogathatjuk vagy hajtogatás nélkül is készíthetjük. Megfelelő tárolás mellett napokig puha...

Tojásos nokedli

Tojásos nokedli

A tojásos nokedli igazi klasszikus, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ami ráadásul még meglehetősen laktató...

Tojásos rizs

Tojásos rizs

Tálaláskor az elkészült tojásos rizst vékonyan kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk...

Túrós csusza

Túrós csusza

A túrós csusza hagyományos magyar étel, ami fogyasztható főételként, illetve köretként is (harcsa túrós csusza ágyon)...

Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...

Zöldbableves

Zöldbableves

Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A zöldborsófőzelék jól illik különböző sültek, fasírt, sült virsli mellé is, de talán tükörtojással a legfinomabb...