Sertéshús alapanyagot tartalmazó receptek
![Bakonyi sertésborda](/images/small-bakonyi-sertesborda.webp)
Bakonyi sertésborda
A készítését a sertésborda elősütésével kezdjük, amelyet gombás-paprikás mártásban párolunk puhára, majd végül...
![Bolognai ragu](/images/small-bolognai-ragu.webp)
Bolognai ragu
Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...
![Brassói aprópecsenye](/images/small-brassoi-apropecsenye.webp)
Brassói aprópecsenye
Ennek hagyományos magyar ételnek számos változata létezik. Készítik vöröshagymával, sült burgonyával, zöldborsóval...
![Csikós tokány](/images/small-csikos-tokany.webp)
Csikós tokány
A legjobb, ha az állaga nagyjából mártás sűrűségű. Köretnek jól illik mellé a galuska (nokedli), párolt rizs vagy főtt...
![Egyszerű fasírt](/images/small-egyszeru-fasirt.webp)
Egyszerű fasírt
A fűszereknek köszönhetően ízletes, a külső része ropogós, belül viszont puha és szaftos lesz ez a népszerű húsétel...
![Fasírtgolyó](/images/small-fasirtgolyo.webp)
Fasírtgolyó
A fasírtgolyót, a sertéshús helyet készíthetjük marhahúsból, pulykahúsból, csirkehúsból vagy akár ezek kombinációjából is...
![Sertéspörkölt](/images/small-sertesporkolt.webp)
Sertéspörkölt
Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya...
![Svéd húsgolyó](/images/small-sved-husgolyo.webp)
Svéd húsgolyó
Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...
![Töltött káposzta](/images/small-toltott-kaposzta.webp)
Töltött káposzta
Ez a tartalmas, kissé zsíros eledel a magyar konyha egyik jellegzetes étele. Hagyományos karácsonyi fogás, de disznótorok...