Sertéspörkölt

Sertéspörkölt

Egy finom sertéspörkölt recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 1 óra 30 perc Elkészítési idő: kb. 2 óra Recept hozzávalók 900 g sertéshús (sertéslapocka) 50 g sertészsír 150 g vöröshagyma 15 g fűszerpaprika-őrlemény 6 g fokhagyma (2-3 gerezd) 15-20 g konyhasó 150 g zöldpaprika 75 g paradicsom… Sertéspörkölt olvasásának folytatása

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Egy finom bolognai ragu recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 2 óra Elkészítési idő: kb. 2 óra 30 perc Recept hozzávalók 500 g darált marhahús (sertéshús) 250 g húsos szalonna 80 g vöröshagyma 80 g sárgarépa 80 g szárzeller 500 g paradicsompüré (vagy paradicsom) 30 ml olívaolaj… Bolognai ragu olvasásának folytatása

Csikós tokány

Csikóstokány

Egy finom csikós tokány recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 1 óra 30 perc Elkészítési idő: kb. 1 óra 45 perc Recept hozzávalók 900 g sertéshús (lapocka, tarja, comb) 100-150 g füstölt szalonna 120 g vöröshagyma 120 g zöldpaprika 60 g paradicsom 15 g fűszerpaprika-őrlemény 15-20 g… Csikós tokány olvasásának folytatása

Fasírtgolyó

Fasírt - fasírtgolyó

Egy finom fasírtgolyó recept, aminek a készítése is egyszerű. Mennyiség: 4-6 főre Elkészítése: Egyszerű Főzési idő: kb. 30 perc Elkészítési idő: kb. 45 perc Recept hozzávalók 500 g darált sertéshús 2 db zsemle (vagy 2 szelet kenyér) 100 g vöröshagyma (1 közepes fej) 2-3 gerezd fokhagyma 2 db tyúktojás 4 kávéskanál konyhasó 2 kávéskanál fűszerpaprika… Fasírtgolyó olvasásának folytatása