Tehéntej alapanyagot tartalmazó receptek

Almaleves

Almaleves

Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...

Almaturmix

Almaturmix

Akik fogyókúráznak, azok hagyják ki az almaturmix hozzávalói közül a banánt és a mézet! Esetleg helyettesítsék...

Amerikai palacsinta

Amerikai palacsinta

A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...

Banánturmix

Banánturmix

Ez a néhány összetevőből, pár perc alatt elkészített turmix kellemesen vaníliás- és banánízű, sűrű és krémes állagú...

Besamel mártás

Besamel mártás

Az elkészült besamel mártás vagy más néven tejmártás színe tejfehér. Illata, íze a vaj és a tej illatára, ízére...

Bolognai ragu

Bolognai ragu

Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...

Burgonyapüré

Burgonyapüré

A burgonyapüré (krumplipüré) könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk...

Csokoládémártás

Csokoládémártás

Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...

Eperturmix

Eperturmix

Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk, esetleg...

Epres gyümölcskrémes

Epres gyümölcskrémes

Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Liszt helyett, pudinggal is készíthetjük...

Hagyományos palacsinta

Hagyományos palacsinta

Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...

Kókuszgolyó

Kókuszgolyó

A kókuszgolyó az egyik legnépszerűbb nassolnivaló, ami sütés nélkül is elkészíthető, és szinte mindeki szereti...