
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Receptek Könyve
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Akik fogyókúráznak, azok hagyják ki az almaturmix hozzávalói közül a banánt és a mézet! Esetleg helyettesítsék...
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
Ez a néhány összetevőből, pár perc alatt elkészített turmix kellemesen vaníliás- és banánízű, sűrű és krémes állagú...
Az elkészült besamel mártás vagy más néven tejmártás színe tejfehér. Illata, íze a vaj és a tej illatára, ízére...
Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...
A burgonyapüré (krumplipüré) könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk...
Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...
Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk, esetleg...
Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Liszt helyett, pudinggal is készíthetjük...
Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...
A kókuszgolyó az egyik legnépszerűbb nassolnivaló, ami sütés nélkül is elkészíthető, és szinte mindeki szereti...