Tehéntej alapanyagot tartalmazó receptek


Hagyományos palacsinta

Hagyományos palacsinta

Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...

Kókuszgolyó

Kókuszgolyó

A kókuszgolyó az egyik legnépszerűbb nassolnivaló, ami sütés nélkül is elkészíthető, és szinte mindeki szereti...

Kókuszos bögrés süti

Kókuszos bögrés süti

A bögrés sütemény az egyik legismertebb és legegyszerűbb édesség. Kezdő háziasszonyok is sikerélménnyel gazdagodhatnak...

Málnás gyümölcskrémes

Málnás gyümölcskrémes

A málnás gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Miután a krém megdermedt az elkészült...

Meggyleves

Meggyleves

Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...

Méteres kalács

Méteres kalács

Kissé hosszadalmasnak tűnhet az elkészítése, de megéri vele vacakolni, mert egy nagyon finom sütemény, ami...

Ropogós csirkemell csíkok

Ropogós csirkemell csíkok

Az enyhén csípős, fűszeres bundában megbújó csirkefalatok íze és megjelenése hasonló a KFC csirkemellhez...

Sajtos bundás kenyér

Sajtos bundás kenyér

Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk...

Sonkás rakott tészta

Sonkás rakott tészta

Remek választás azok számára, akik rövid idő alatt, viszonylag kevés alapanyagból egy laktató ételt szeretnének...

Spenótfőzelék

Spenótfőzelék

A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...

Svéd húsgolyó

Svéd húsgolyó

Szinte elmaradhatatlan kísérője a tejszínes barnamártás. Köretként jól illik mellé burgonyapüré vagy más...

Szendvicskenyér

Szendvicskenyér

A szendvicskenyér (zsúrkenyér) felhasználható szendvicsek készítéséhez. Megfelelő tárolás mellett napokig puha marad...