
Almás gyümölcskenyér
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Receptek Könyve
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
Az elkészült besamel mártás vagy más néven tejmártás színe tejfehér. Illata, íze a vaj és a tej illatára, ízére...
Az elkészült bolognai ragu mellé, enyhén sós vízben, száraz tésztát (tagliatelle vagy penne), vagy esetleg friss, házi...
A burgonyapüré (krumplipüré) könnyen formázható, habszerű, nem folyik. Forrón, előmelegített tálra tálaljuk...
Az elkészült burgonyás lángos forrón fogyasztva a legjobb és talán a legfinomabb. Ezért rövid pihentetés után...
A hagyományos csokoládétorta felületét többféleképp is bevonhatjuk. Legelterjedtebb a csokoládéval való...
Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Liszt helyett, pudinggal is készíthetjük...
Kakaós piskóta alap, tejszínes túrókrém töltelékkel, amire narancs ízű zselé kerül. A fanta szelet egy nagyon finom...
Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de...