
Almás gyümölcskenyér
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...
A hagyományos csokoládétorta felületét többféleképp is bevonhatjuk. Legelterjedtebb a csokoládéval való...
Az epres gyümölcskrémes az egyik legfinomabb gyümölcsös sütemény. Liszt helyett, pudinggal is készíthetjük...
Kakaós piskóta alap, tejszínes túrókrém töltelékkel, amire narancs ízű zselé kerül. A fanta szelet egy nagyon finom...
Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...
Az elkészült isler (ischler) vagy régies, magyaros elnevezése szerint isli fánk tetejét apróra vágott pisztácia...
Igény szerint kevés mazsolát vagy más aszalt gyümölcsöt, esetleg diót is keverhetünk a tésztába. Porcukor helyett...