
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
A készítését a sertésborda elősütésével kezdjük, amelyet gombás-paprikás mártásban párolunk puhára, majd végül...
Az elkészült besamel mártás vagy más néven tejmártás színe tejfehér. Illata, íze a vaj és a tej illatára, ízére...
Az elkészült burgonyás lángos forrón fogyasztva a legjobb és talán a legfinomabb. Ezért rövid pihentetés után...
A legjobb, ha az állaga nagyjából mártás sűrűségű. Köretnek jól illik mellé a galuska (nokedli), párolt rizs vagy főtt...
Az elkészült csipetke elsősorban különböző levesek, valamint gulyások készítésekor használható fel, mint levesbetét.
Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...
A hagyományos csokoládétorta felületét többféleképp is bevonhatjuk. Legelterjedtebb a csokoládéval való...