Ivóvíz alapanyagot tartalmazó receptek
Tojásos nokedli
A tojásos nokedli igazi klasszikus, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ami ráadásul még meglehetősen laktató...
Tojásos rizs
Tálaláskor az elkészült tojásos rizst vékonyan kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk...
Túrós csusza
A túrós csusza hagyományos magyar étel, ami fogyasztható főételként, illetve köretként is (harcsa túrós csusza ágyon)...
Uborkasaláta
Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...
Zabkása
Ez a gyorsan elkészíthető, egészséges reggeli, könnyen emészthető, lassan felszívódó szénhidrát- és fehérjeforrás...
Zöldbableves
Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...
Zöldborsófőzelék
A zöldborsófőzelék jól illik különböző sültek, fasírt, sült virsli mellé is, de talán tükörtojással a legfinomabb...
Zöldborsóleves
Készíthetjük galuskával, vajas galuskával, csipetkével, de akár száraztésztát (csigatészta, eperlevél, stb.) is...
Zöldség alaplé
A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...
Zöldséges rizs
Az elkészült zöldséges rizs köretként remekül illik különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé...