Petrezselyemzöld alapanyagot tartalmazó receptek


Tojásos nokedli

Tojásos nokedli

A tojásos nokedli igazi klasszikus, egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel, ami ráadásul még meglehetősen laktató...

Tojásos rizs

Tojásos rizs

Tálaláskor az elkészült tojásos rizst vékonyan kivajazott formába, csészébe nyomkodjuk, majd egy tányérra borítjuk...

Uborkasaláta

Uborkasaláta

Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...

Zöldbableves

Zöldbableves

Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...

Zöldborsófőzelék

Zöldborsófőzelék

A zöldborsófőzelék jól illik különböző sültek, fasírt, sült virsli mellé is, de talán tükörtojással a legfinomabb...

Zöldborsóleves

Zöldborsóleves

Készíthetjük galuskával, vajas galuskával, csipetkével, de akár száraztésztát (csigatészta, eperlevél, stb.) is...

Zöldség alaplé

Zöldség alaplé

A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...

Zöldséges rizs

Zöldséges rizs

Az elkészült zöldséges rizs köretként remekül illik különböző rántott-, sült- és párolt húsok mellé...