
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Receptek Könyve
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Az elkészült csokoládémártás (csokoládéöntet) fogyasztható melegen és hidegen is. Hűtés közben egy...
Az elkészült eperturmix azonnal fogyasztható, de hűtőbe téve és hidegen tartva akár később fogyaszthatjuk, esetleg...
Kakaós piskóta alap, tejszínes túrókrém töltelékkel, amire narancs ízű zselé kerül. A fanta szelet egy nagyon finom...
Köretként remekül illik frissen sütött zöldség vagy húsételekhez, rántott- vagy sülthalfélékhez, de számos hideg...
A gyümölcssaláta frissen fogyasztva a legfinomabb, de tálalás előtt néhány órával érdemes azért elkészíteni...
A lencsefőzelék remekül illik valamilyen füstölt hús (sonka, tarja, csülök), sült szárnyas, fasírt, sült virsli tükörtojás mellé...
Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...
A sajtos pogácsa az egyik legfinomabb és legnépszerűbb sós teasütemény. Egy hétnél is tovább puha és omlós marad...
A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...
Az elkészült sütőtökkrémlevest forrón tálaljuk. Adhatunk mellé pirított kenyér- vagy zsemlekockát és pirított tökmagot is...
Nagyon jól illik különböző sült húsok mellé, svéd húsgolyó kísérőjeként pedig szinte nélkülözhetetlen...