
Amerikai palacsinta
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
A recept szerint 8 darab, nagyjából 1 cm vastag, 8-10 cm átmérőjű amerikai palacsinta készíthető. A tészta igény szerint...
Az elkészült burgonyás lángos forrón fogyasztva a legjobb és talán a legfinomabb. Ezért rövid pihentetés után...
Az elkészült csipetke elsősorban különböző levesek, valamint gulyások készítésekor használható fel, mint levesbetét.
Az elkészült galuska vagy nokedli tálalható és fogyasztható sokféle étellel. Kínálhatjuk levesbetétként, de...
Az elkészült palacsinta fogyasztható hidegen, illetve melegen, főételként vagy desszertként. A hagyományos palacsintát...
Finom, házi készítésű gyúrt tésztával láthatjuk el magunkat és családunkat. Ez egy 8 tojásos gyúrt tészta recept, aminek...
Ez a klasszikus retró étel nagyon jó választás azok számára, akik viszonylag rövid idő alatt, kevés alapanyagból...
Ez a hagyományos tésztaétel remek választás azok számára, akik gyorsan, kevés alapanyagból szeretnének valamilyen...
Ez egy igazi hagyományos menzakaja, amelyet mazsolával, citromhéjjal, vaníliás cukorral még érdekesebbé tehetünk...
Egy finom milánói spagetti recept, aminek a készítése is egyszerű. Előételként vagy főételként is fogyasztható...
A nudli (más néven angyalbögyörő, krumplis nudli, burgonyanudli, burgonyametélt) készítése egészen egyszerű...
A piskótalap felhasználható különböző sütemények, desszertek (tekercsek, roládok, torták, szeletek) készítéséhez...