
Almaleves
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Receptek Könyve
Az elkészült almalevest 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Hidegen sokkal finomabb, és a nyári nagy melegben az üdítő...
Ez a több napig is puha almás süti egész évben elkészíthető, különösen karácsony környékén remek választás...
Az almás lepényt tésztaráccsal is készíthetjük. Ebben az esetben a felső kinyújtott tésztalapot nem egészben...
A pitét tésztaráccsal- vagy hagyományos módon, tésztalappal fedve is elkészíthetjük. A tésztából kis díszeket is...
Felhasználható különböző lepények, piték, rétesek készítéséhez. Igény szerint mazsolát is adhatunk hozzá...
Akik fogyókúráznak, azok hagyják ki az almaturmix hozzávalói közül a banánt és a mézet! Esetleg helyettesítsék...
Az elkészült isler (ischler) vagy régies, magyaros elnevezése szerint isli fánk tetejét apróra vágott pisztácia...
Igény szerint kevés mazsolát vagy más aszalt gyümölcsöt, esetleg diót is keverhetünk a tésztába. Porcukor helyett...
A meggybefőttet mindig friss, egészséges, kemény húsú, érett, de nem túlérett gyümölcsből készítsük...
Az elkészült meggylevest alacsony hőmérsékleten, 6-8 °C-ra hűtve tálaljuk. Üdítő, frissítő hatása így érvényesül...
A nudli (más néven angyalbögyörő, krumplis nudli, burgonyanudli, burgonyametélt) készítése egészen egyszerű...
Az elkészült párolt szilva köretként remekül illik különböző sütéssel készülő húsételek, elsősorban szárnyas és vadhús...