Fokhagyma alapanyagot tartalmazó receptek
Rántott gombafejek
Az elkészült rántott gombafejek mellé jól illik párolt rizs, rizibizi, esetleg burgonyapüré, vagy sült hasábburgonya...
Ropogós csirkemell csíkok
Az enyhén csípős, fűszeres bundában megbújó csirkefalatok íze és megjelenése hasonló a KFC csirkemellhez...
Sajtos bundás kenyér
Az elkészült sajtos bundás kenyér mellé jól illik egy bögre citromos tea vagy tej. Lehetőleg még melegen tálaljuk...
Sertéspörkölt
Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya...
Spenótfőzelék
A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...
Sült csirkemell
Az omlós, szaftos, natúr csirkemell remek választás, ha gyorsan szeretnénk valamit készíteni ebédre vagy vacsorára...
Szezámmagos csirkemell
Az ízletes csirkemell falatok ropogós bundában rejtőznek, amely szaftos, a mézes, de enyhén savanyú szósztól...
Tejfölös uborkasaláta
Az ecettel és porcukorral megbolondított tejfölös öntet, kellemesen édes és savanyú ízvilága, jól illik az uborkához...
Töltött káposzta
Ez a tartalmas, kissé zsíros eledel a magyar konyha egyik jellegzetes étele. Hagyományos karácsonyi fogás, de disznótorok...
Uborkasaláta
Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...
Zöldbableves
Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...
Zöldség alaplé
A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...