Fokhagyma alapanyagot tartalmazó receptek
Sertéspörkölt
Az elkészült sertéspörköltet még forrón tálaljuk. Köretként jól illik mellé galuska (nokedli), sós burgonya, tarhonya...
Spenótfőzelék
A spenótfőzelék (parajfőzelék) mellé tükörtojást, főtt tojást, fasírtot, sült virslit, esetleg burgonyapürét készítünk...
Sült csirkemell
Az omlós, szaftos, natúr csirkemell remek választás, ha gyorsan szeretnénk valamit készíteni ebédre vagy vacsorára...
Töltött káposzta
Ez a tartalmas, kissé zsíros eledel a magyar konyha egyik jellegzetes étele. Hagyományos karácsonyi fogás, de disznótorok...
Uborkasaláta
Az uborkasaláta frissen fogyasztva a legfinomabb. Viszont tálalás előtt néhány órával azért érdemes elkészíteni...
Zöldbableves
Tálalhatjuk csipetkével, galuskával, valamint kolbásszal vagy virslivel is gazdagíthatjuk. Igény szerint főzhetünk...
Zöldség alaplé
A leszűrt zöldség alaplé azonnal felhasználható különböző ételek készítéséhez, de hűtőben akár 2-3 napig is...
Zúzapörkölt
Sokan idegenkednek a zúza fogyasztásától pedig igazán finom, jellegzetes ízű pörkölt készíthető belőle...